Een intensieve behandeling van 2x per week. In totaal 5 maanden.


Voor en na de behandeling


Op de eerste foto(links) ziet u excessief haaruitval. Op de tweede foto(rechts) is na 8 weken behandeling het haarverlies afgenomen en onder controle. Met als resultaat nieuw groei van haar waarbij tevens geheel het haar in betere conditie is, wat met name op de derde foto uitstekend zichtbaar is.


Op de eerste foto(links) ervaart de cliënt dunner wordend haar. Op de tweede foto(rechts) is na 10 weken intensieve behandeling een vollere haardos merkbaar. Met dit behaalde resultaat is de cliënt uitbehandeld.


Op de eerste foto(links) is bij de cliënte terugtrekkende haargrens/ “edges” te zien. Na een paar behandelingen laat de tweede foto(rechts) terug groei van de haargrens/”edges” zien.


Op de eerste foto(links) ziet u de gevolgen van een allergische reactie. Na slechts een behandeling is het gewenste resultaat al zichtbaar.


Op de eerste foto ervaart de cliënt excessief haaruitval. Na een intensieve behandeling van 8 weken is er al resultaat zichtbaar(foto 2). De derde foto laat een tevreden klant zien die het net heeft aangedurfd zijn haar in model te laten knippen.


Op de eerste foto(links) ervaart de cliënte plaatselijk kale plekken. Na een intensieve(minimaal 1x per week) behandeling van 6 weken is er al resultaat zichtbaar.


Voor, tijdens en na de behandeling.


Voor en na de behandeling.


Voor en na de behandeling.


Voor en na de behandeling.

Maak een afspraak